Το forum του μεταφυσικού
Παράθεση:
|
Σκέπτεσαι γιατί έχεις ενέργεια. Συμπέρασμα πρώτο Δεν σκέπτεσαι εσύ αλλά η ενέργεια. Δεύτερον η ενέργεια αλλάζει μορφή αλλά δεν λιγοστεύει άρα παραμένει σταθερά ενέργεια. Δεύτερο συμπέρασμα Η ενέργεια είναι αθάνατη. Η ενέργεια είναι δύναμη η οποία ταλαντώνει τα άτομα τα οποία είναι άυλα και ταυτόχρονα τα συγκρατεί ενωμένα. Αυτό είναι ύλη? δεν νομίζω Για εμένα είναι ένας αυξομειούμενος χυλός ενέργειας Από που προέρχεται αυτή η δύναμη και πως την χρονολογείς αν δεν ξέρεις πως δημιουργήθηκε πως μένει αναλλοίωτη και πότε άρχισε να υπάρχει? Γιατί αυτή η δύναμη είναι που κρατά ενωμένους τους μικρούς ήλιους του ατόμου τους ήλιους του σύμπαντος ή τις πολλαπλές συμπαντικές διαστάσεις. Αυτή η δύναμη προήλθε από ένα μπαμ και κάτω? Και μετά πως άρχισε να σκέπτεται και να δημιουργεί αυτόν τον μεγαλειώδη όγκο που δεν μπορεί ο νους μας να χωρέσει? ... Με ένα μπάμ... ούτε καν δύο! Το περίεργο είναι πως η ίδια ενέργεια κάνει εμένα και εσένα να σκεπτόμαστε διαφορετικά? Ενέργεια η μία ενέργεια και η άλλη. Η αντίληψη όμως είναι διαφορετική. Αν αληθεύει η θεωρεία των χορδών για πολλά σύμπαντα με διαφορετικά σχήματα και εντάσεις που επικοινωνούν μεταξύ τους τότε τι κάνουμε? θα βρούμε και την ηλικία των άλλων? Δεν ξέρουμε πόσα σύμπαντα υπάρχουν και χρονολογούμε το δικό μας? Αν το δικό μας επικοινωνεί με τα άλλα σύμπαντα πως θα μάθουμε την χρονολογία μέσα σε ένα καζάνι με σύμπαντα που επικοινωνούν και που κοχλάζουν από ενέργεια? Είναι σαν να έχουμε ένα καζάνι που βράζει και να προσπαθούμε να χρονολογήσουμε μια μπουρμπουλήθρα από τις χιλιάδες. |
Η διαφορά της επιστήμης και εμένα είναι ότι εγώ είχα φύγει από το σώμα μου για δέκα λεπτά και είμουν στο νταβάνι και έβλεπα τα πάντα από επάνω με το ίδιο αλλά ανάλαφρο σώμα. Κάτι ξέρω περισσότερο από την επιστήμη Ήταν γραφτό να εφεύρω το αντισεισμικό!
Παράθεση:
|
Η διαφορά της επιστήμης και εμένα είναι ότι εγώ είχα φύγει από το σώμα μου για δέκα λεπτά και είμουν στο νταβάνι και έβλεπα τα πάντα από επάνω με το ίδιο αλλά ανάλαφρο σώμα. Κάτι ξέρω περισσότερο από την επιστήμη Ήταν γραφτό να εφεύρω το αντισεισμικό!
![]() |

Συγχαρητήρια για την obe δεν είσαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει και δεν σημαίνει και τίποτα στην τελική.
Δεν είσαι εφευρέτης, ενας σοβαρός υποψήφιος δοκιμαστής απο συνολακια με ενωμένες τσέπες και μανίκια είσαι!
Παράθεση:
|
Βρε εγωπαθες φρούτο δεν εφηύρες τίποτα! Ευρεσιτεχνία είναι αυτό που έχεις οχι εφεύρεση!
![]() Συγχαρητήρια για την obe δεν είσαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει και δεν σημαίνει και τίποτα στην τελική. Δεν είσαι εφευρέτης, ενας σοβαρός υποψήφιος δοκιμαστής απο συνολακια με ενωμένες τσέπες και μανίκια είσαι! ![]() |
Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή. Άλλοι παίρνουν τα κονδύλια έρευνας και άλλοι είναι οι εφευρέτες.
Παράθεση:
|
“Η δομή του επιχειρήματος είναι τέτοια ώστε για να αποδειχθεί πως μία πρόταση είναι αληθής (Ανάλυση: Όπως η πρόταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας που εξαγγέλλει, βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, ότι ο χωρίς αρχή και τέλος Θεός δημιούργησε το σύμπαν πριν 7.526 χρόνια), εκκινούμε από την υπόθεση πως η αντίθετή της είναι αληθής (Ανάλυση: Ο Θεός δεν δημιούργησε το σύμπαν πριν 7.526 χρόνια) (δηλαδή η αρχική πρόταση είναι ψευδής), και καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα που αποτελεί αντίφαση. (Ανάλυση: Υποθέτουμε ότι το σύμπαν δεν δημιουργήθηκε από το Θεό πριν 7.526 χρόνια. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με την της «επιστήμης» εκπεμπόμενη χρονολογική θέση. Αλλά η «επιστήμη» για αυτό το θέμα, έχει πολλές και με άπειρη διαφορά χρονολογικές θέσεις. Αυτό το συμπέρασμα, καθιστά αντιφατική τη χρονολογική πρόταση που αντιμετωπίστηκε υποθετικά, ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε σύμφωνα με την της «επιστήμης» εκπεμπόμενη χρονολογική θέση, με συνέπεια να απορριφθεί. Ενώ η χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν υπέπεσε σε αντίφαση, με συνέπεια να αποδειχθεί αληθής). Τότε, εφόσον η αντίφαση προέκυψε από διαδοχή έγκυρων συλλογισμών (Ανάλυση: Όπως αυτών που αναφέρθηκαν) προς ισοδύναμες προτάσεις, η αρχική πρόταση θα πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση αληθής. (Ανάλυση: Άρα, η αρχική πρόταση = της Ορθόδοξης Εκκλησίας που εξαγγέλλει, βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, ότι ο χωρίς αρχή και τέλος Θεός δημιούργησε το σύμπαν πριν 7.526 χρόνια, είναι αληθής).” |
Παράθεση:
|
Όχι. Δεν ισχύει. Αν κάποιος δεν είναι 15 χρονών δεν σημαίνει ότι είναι 5. |
Η μεν της «επιστήμης» εκπεμπόμενη χρονολογική θέση απορρίφθηκε από την Επιστήμη ως αντιφατική. Ιδού:
Παράθεση:
| η «επιστήμη» για αυτό το θέμα, έχει πολλές και με άπειρη διαφορά χρονολογικές θέσεις. Αυτό το συμπέρασμα, καθιστά αντιφατική τη χρονολογική πρόταση που αντιμετωπίστηκε υποθετικά, ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε σύμφωνα με την της «επιστήμης» εκπεμπόμενη χρονολογική θέση, με συνέπεια να απορριφθεί. |
Παράθεση:
| Ενώ η χρονολογική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν υπέπεσε σε αντίφαση, με συνέπεια να αποδειχθεί αληθής |
Παράθεση:
| "δεινόσαυροι". |
Παράθεση:
|
Αν η «επιστήμη» είχε σε απόλυτη εκτίμηση τα όργανα αυτά, δια των οποίων π.χ. αποφαίνεται ότι η ηλικία του σύμπαντος είναι 8 δισεκατομμύρια χρόνια, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ. Συμπέρασμα: Τα όργανα αυτά, τα αποδοκιμάζει η ίδια η «επιστήμη». |
Παράθεση:
|
Λοιπόν, αφού η ίδια η «επιστήμη» αποδοκιμάζει τα όργανα μέτρησης χρόνου που χρησιμοποιεί, παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι δεν ξέρει να χρονολογεί, φυσικό είναι ότι η ίδια η «επιστήμη» αποδοκιμάζει και τις θεωρίες της, περί εξέλιξης και Big Bang, τις οποίες συνδύασε με την παρέλευση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών. |
Παράθεση:
|
Μετά τις παρατιθέμενες, άκρως αντιφατικές θέσεις που εξέφρασε η «επιστήμη», βγαίνει το συμπέρασμα, ότι η ίδια η «επιστήμη» απέρριψε τις θεωρίες της, περί παρέλευσης δισεκατομμυρίων ετών, μεγάλης έκρηξης και εξέλιξης. |
οι οποίες αχρήστεψαν το αποκεκομμένο από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του την «επιστήμη».
Μείνε στην άγνοιά σου. Ελεύθερος άνθρωπος είσαι.
Παράθεση:
| τρολάρα |
παρέλευσης δισεκατομμυρίων ετών, μεγάλης έκρηξης και εξέλιξης.
Τα οποία ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, με συνέπεια να απορριφθούν από την Επιστήμη.
Κι εγώ άμα πιστεύω ότι είμαι η μετενσάρκωση του Δία δεν πέφτω σε καμία αντίφαση,δεν παύω όμως να είμαι τρελός...(αν και πλέον δεν ρίχνεις κοπέλες με ταύρους και κύκνους,με τους ίππους πάει πλέον το κιλό,οπότε θα προτιμούσα να είμαι ο Ποσειδώνας
)
)
Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι βασικά καλώ όλους τους φυσιολογικούς συνομιλητές να μην τούς ξαναπαντησουν ποτέ. Πρέπει το νήμα να επανέλθει σε μια σειρά.
Ρε παιδιά ο Θεός για τις διάφορες θρησκείες όποιος και να είναι πως δουλεύει? Που βρίσκει την ενέργεια? Από μπαταρίες?
Ανακεφαλαίωση λοιπόν! Η Γένεσις μας άφησε χρόνους...
Αιώνια της η αμνησία!
Τα τρέχοντα δεδομένα χρονολογούν το σύμπαν περίπου στα 13 δις χρόνια με βάση τις παρατηρήσεις της ακτινοβολίας υποβάθρου και του ρυθμού διαστολής του σύμπαντος.
Η δημιουργία δεν έγινε όπως τα λένε οι θρησκείες το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι στερούνται θεοπνευστίας και θεϊκής αποκάλυψης.
Αιώνια της η αμνησία!
Τα τρέχοντα δεδομένα χρονολογούν το σύμπαν περίπου στα 13 δις χρόνια με βάση τις παρατηρήσεις της ακτινοβολίας υποβάθρου και του ρυθμού διαστολής του σύμπαντος.
Η δημιουργία δεν έγινε όπως τα λένε οι θρησκείες το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι στερούνται θεοπνευστίας και θεϊκής αποκάλυψης.
Παράθεση:
|
Ανακεφαλαίωση λοιπόν! Η Γένεσις μας άφησε χρόνους...
Αιώνια της η αμνησία! Τα τρέχοντα δεδομένα χρονολογούν το σύμπαν περίπου στα 13 δις χρόνια με βάση τις παρατηρήσεις της ακτινοβολίας υποβάθρου και του ρυθμού διαστολής του σύμπαντος. Η δημιουργία δεν έγινε όπως τα λένε οι θρησκείες το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι στερούνται θεοπνευστίας και θεϊκής αποκάλυψης. |
Παράθεση:
|
Ernst Mach (1838–1916) was an Austrian physicist […] contemporary of Einstein, to whom he suggested a thought experiment: What if there was only one object in the universe? Mach argued that it could not have a velocity, because according to the theory of relativity, you need at least two objects before you can measure their velocity relative to each other. Taking this thought experiment a step further, if an object was alone in the universe, and it had no velocity, it could not have a measurable mass, because mass varies with velocity. Mach concluded that inertial mass only exists because the universe contains multiple objects. When a gyroscope is spinning, it resists being pushed around because it is interacting with the Earth, the stars, and distant galaxies. If those objects didn't exist, the gyroscope would have no inertia. Einstein was intrigued by this concept, and named it "Mach's principle." |
Είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη που απαντά σε κάποια ερωτήματα που εθέσαν κάποιοι εδώ μέσα.
Αν υπήρχε μόνο ένα σώμα στο σύμπαν, δεν θα είχε ταχύτητα (η ταχύτητα σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας είναι σχετική και όχι απόλυτη. Αν δεν υπάρχει άλλο αντικείμενο δεν υπάρχει συσχετισμός και άρα δεν υπάρχει ταχύτητα) και δεν θα είχε αδρανειακή μάζα.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από seismic Είμαστε η 6 σεισμική χώρα στον κόσμο και η πρώτη στην Ευρώπη. ....... |
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από seismic ..... Σου είπα εγώ ποτέ ότι είμαστε ή 6 χώρα σε ένταση σεισμού στον κόσμο? Άσχετε έ άσχετε... |
Παράθεση:
|
R-b-t3r http://www.metafysiko.gr/forum/showp...2&postcount=66 Αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος! |
https://theologicalscribbles.blogspo...e-says-no.html
https://www.csicop.org/si/show/twent...never_happened
Πρέπει ένα ένα τα παραμυθάκια που διδάσκουν στα παιδιά να καταρρέουν. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.
https://www.csicop.org/si/show/twent...never_happened
Πρέπει ένα ένα τα παραμυθάκια που διδάσκουν στα παιδιά να καταρρέουν. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.
Παράθεση:
|
Κι εγώ άμα πιστεύω ότι είμαι η μετενσάρκωση του Δία δεν πέφτω σε καμία αντίφαση,δεν παύω όμως να είμαι τρελός...(αν και πλέον δεν ρίχνεις κοπέλες με ταύρους και κύκνους,με τους ίππους πάει πλέον το κιλό,οπότε θα προτιμούσα να είμαι ο Ποσειδώνας
) |
Υπάρχει και ο ήρωας Αγαμήδης, ναι, ναι, Αγαμήδης. με ητα ήτα.
Οταν οι άλλοι της παρέας του πήγαν για να σεξουαλιστούν, αυτός προτίμησε
να κάτσει στη ταβέρνα και να φάει τα σουβλάκια που περίσεψαν.
Ε, και τον έβγαλαν αγαμηδη
Παρεμπιπτόντως, ήταν ο προστάτης των χτιστών και αρχιτεκτόνων.
Είχα ένα ακυκλοφόρητο που δεν το τέλειωσα και τώρα έχω αλλάξει και δύο λαπτοπ... που να το βρω.
Παράθεση:
|
Χα χα, το πιασα το υπονοούμενο.
Υπάρχει και ο ήρωας Αγαμήδης, ναι, ναι, Αγαμήδης. με ητα ήτα. Οταν οι άλλοι της παρέας του πήγαν για να σεξουαλιστούν, αυτός προτίμησε να κάτσει στη ταβέρνα και να φάει τα σουβλάκια που περίσεψαν. Ε, και τον έβγαλαν αγαμηδη Παρεμπιπτόντως, ήταν ο προστάτης των χτιστών και αρχιτεκτόνων. Είχα ένα ακυκλοφόρητο που δεν το τέλειωσα και τώρα έχω αλλάξει και δύο λαπτοπ... που να το βρω. |
αλλά να μου πεις υπάρχουν άτομα που τους λένε υάκινθους,καλύτερο το αγαμήδης αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στα δύο
Παράθεση:
|
χαχαχαχα να ένα αρχαίο ελληνικό όνομα που δεν θα έδινε κάποιος στο παιδί του
αλλά να μου πεις υπάρχουν άτομα που τους λένε υάκινθους,καλύτερο το αγαμήδης αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στα δύο |

https://m.youtube.com/watch?v=dPTUMyWnlOI
Υάκινθος Σέκερης ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα. Ταινιάρα!