Το forum του μεταφυσικού
Παράθεση:
|
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου γιατί είναι ηλιθιότητες, σου έχουμε πει γιατί ειναι λάθος αυτά που λες και εμμένεις στα ίδια. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ!
![]() Για παράδειγμα επιμένεις ότι 0+0+0 κτλ για την μεγάλη έκρηξη είναι 0 οπότε δεν γίνεται να παραχθεί ενέργεια απο το τίποτα, αλλα μετά ως "ξεφτέρι" που είσαι,υιοθετείς μια ηλιθιότητα που είδες σε ένα βίντεο ενός ψευδοεπιστήμονα, που δεν ισχύει και δεν καταλαβαίνεις και την ερμηνεύεις ως παραγωγή σωματιδίων και ενέργειας απο το κενό (δηλαδή το τίποτα). Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιος είσαι ή να συνεχίσω;; ![]() |
Είσαι για δέσιμο και δεν ξέρεις αρκετά για να κρίνεις την εξέλιξη. Πάρε δρόμο!

Δεν έχεις το υπόβαθρο να καταλάβεις. Σου έχω ήδη δώσει απαντήσεις σε ότι ρώτησες και τις αγνόησες όλες γιατί δεν συμφωνουν με τις παρανοϊκές σου αντεπιστημονικές θεωρίες.
Παράθεση:
|
Να στο επαναλάβω γιατί δεν κατάλαβες μου φαίνεται.
Είσαι για δέσιμο και δεν ξέρεις αρκετά για να κρίνεις την εξέλιξη. Πάρε δρόμο! ![]() Δεν έχεις το υπόβαθρο να καταλάβεις. Σου έχω ήδη δώσει απαντήσεις σε ότι ρώτησες και τις αγνόησες όλες γιατί δεν συμφωνουν με τις παρανοϊκές σου αντεπιστημονικές θεωρίες. |

Κάποιος πρέπει να σας βάλει στην θέση σας...έχετε ξεφύγει τελείως.
]Να στο επαναλάβω γιατί δεν κατάλαβες μου φαίνεται.
Δεν έχεις το υπόβαθρο να καταλάβεις. Σου έχω ήδη δώσει απαντήσεις σε ότι ρώτησες και τις αγνόησες όλες γιατί δεν συμφωνουν με τις παρανοϊκές σου αντεπιστημονικές θεωρίες.
Οσο για το ανέκδοτο οτι η θρησκεία και δει η ορθόδοξη εκκλησία ξέρει για την κοσμογονία, εδω δεν ξέρει καν ποιους αγιοποίησε.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barlaam_and_Josaphat
Ο Ιωσαφάτ είναι ο Βούδας για οποίους δεν κατάλαβαν.

Οσο για το ανέκδοτο οτι η θρησκεία και δει η ορθόδοξη εκκλησία ξέρει για την κοσμογονία, εδω δεν ξέρει καν ποιους αγιοποίησε.
Παράθεση:
|
]Να στο επαναλάβω γιατί δεν κατάλαβες μου φαίνεται.
Είσαι για δέσιμο και δεν ξέρεις αρκετά για να κρίνεις την εξέλιξη. Πάρε δρόμο! ![]() Δεν έχεις το υπόβαθρο να καταλάβεις. Σου έχω ήδη δώσει απαντήσεις σε ότι ρώτησες και τις αγνόησες όλες γιατί δεν συμφωνουν με τις παρανοϊκές σου αντεπιστημονικές θεωρίες. |
Τι είναι σωστό στην Ελλάδα για να είναι και η επιστήμη.
Πολεμάτε την διάνυα την δική μου γιατί έτσι σας έχουν δασκαλέψει οι ξένοι για να σκλαβώσουν την πατρίδα μου. Όλα είναι θέμα χρόνου. Όποιος τα έβαλε με την Ελλάδα και την ιστορία της των 3000 ετών στο τέλος την βρήκε από πίσω.
Να στο επαναλάβω γιατί δεν κατάλαβες μου φαίνεται.
Ξεκουμπιδια βρωμοτρολ! Δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα και θέλεις να εκφράσεις και άποψη!

Ξεκουμπιδια βρωμοτρολ! Δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα και θέλεις να εκφράσεις και άποψη!
Παράθεση:
|
Ναι, αλλά έχει μια σπιταρόνα στην Ιο, άλλο πράγμα, δηλαδή, ως νάτουραλ σελέκσιον, είναι πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω από μένα.
|
Λέει άλλα αντ άλλων για την μεγάλη έκρηξη. Του παραθέτω απόσπασμα απο ομιλία του Hawking που εξηγεί που κάνει λάθος και αυτός το βιολί του!
Παράθεση:
|
Καλά κάνει και το έχει. Το έχτισε δεν το έκλεψε. Τι σχέση έχει αυτό όμως με το σπαμαρισμα που μας ρίχνει;;
Λέει άλλα αντ άλλων για την μεγάλη έκρηξη. Του παραθέτω απόσπασμα απο ομιλία του Hawking που εξηγεί που κάνει λάθος και αυτός το βιολί του! |
Απαγορευμένη ομιλία - τα δόγματα της επιστήμης
1) https://www.youtube.com/watch?v=zABS...Zs3gvEulYCex2A
2) https://www.youtube.com/watch?v=mwj3...Zs3gvEulYCex2A
3) https://www.youtube.com/watch?v=LETc...Zs3gvEulYCex2A
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου γιατί είναι ηλιθιότητες, σου έχουμε πει γιατί ειναι λάθος αυτά που λες και εμμένεις στα ίδια. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ! 
Για παράδειγμα επιμένεις ότι 0+0+0 κτλ για την μεγάλη έκρηξη είναι 0 οπότε δεν γίνεται να παραχθεί ενέργεια απο το τίποτα, αλλα μετά ως "ξεφτέρι" που είσαι,υιοθετείς μια ηλιθιότητα που είδες σε ένα βίντεο ενός ψευδοεπιστήμονα, που δεν ισχύει και δεν καταλαβαίνεις και την ερμηνεύεις ως παραγωγή σωματιδίων και ενέργειας απο το κενό (δηλαδή το τίποτα).
Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιος είσαι ή να συνεχίσω;;:

Για παράδειγμα επιμένεις ότι 0+0+0 κτλ για την μεγάλη έκρηξη είναι 0 οπότε δεν γίνεται να παραχθεί ενέργεια απο το τίποτα, αλλα μετά ως "ξεφτέρι" που είσαι,υιοθετείς μια ηλιθιότητα που είδες σε ένα βίντεο ενός ψευδοεπιστήμονα, που δεν ισχύει και δεν καταλαβαίνεις και την ερμηνεύεις ως παραγωγή σωματιδίων και ενέργειας απο το κενό (δηλαδή το τίποτα).
Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιος είσαι ή να συνεχίσω;;:
Παράθεση:
|
![]() Για παράδειγμα επιμένεις ότι 0+0+0 κτλ για την μεγάλη έκρηξη είναι 0 οπότε δεν γίνεται να παραχθεί ενέργεια απο το τίποτα, αλλα μετά ως "ξεφτέρι" που είσαι,υιοθετείς μια ηλιθιότητα που είδες σε ένα βίντεο ενός ψευδοεπιστήμονα, που δεν ισχύει και δεν καταλαβαίνεις και την ερμηνεύεις ως παραγωγή σωματιδίων και ενέργειας απο το κενό (δηλαδή το τίποτα). Καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιος είσαι ή να συνεχίσω;;: |
0+1= passive E + active E=συμπαν
unmanifested energy+ manifested energy= existence
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΡΑΚΤΑΛ
Το μεγαλυτερο προβλημα μερικων ειναι οτι προσπαθουν να αρνηθουν την υπαρξη του θεου συμφωνα με την διαστρεβλωμενη εικονα που εχουν για τον θεο. Ουτε δημιουργος ειναι, ουτε ελεγχει ουτε βλεπει, ουτε εφτιαξε τον κοσμο, ουτε ειναι οντοτητα, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, οτι προσπαθεις να κανεις και συ μια ζωη για να καταλαβεις τον εαυτο σου
Παράθεση:
|
0+1= passive E + active E=συμπαν
unmanifested energy+ manifested energy= existence Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΡΑΚΤΑΛ |
Εφόσον λέτε τις κοτσανες σας παιδάκια, να τις στηριζετε με επιστημονικές έρευνες. Σε αντίθεση περίπτωση ξέρετε πρέπει να κάτσετε να τα στηρίξετε αυτά που λέτε ενα ενα και με μαθηματικά.
Παράθεση:
|
Άλλος ένας τρόφιμος του Δρομοκαΐτειου πος μας τιμά με την παρουσία του.....
Εφόσον λέτε τις κοτσανες σας παιδάκια, να τις στηριζετε με επιστημονικές έρευνες. Σε αντίθεση περίπτωση ξέρετε πρέπει να κάτσετε να τα στηρίξετε αυτά που λέτε ενα ενα και με μαθηματικά. |
Παράθεση:
|
R-b-t3r: Η επιστήμη (η πραγματική όχι η φανταστική |
έχει επιστημονικά τεκμηριωθεί εδώ, όπου αποδείχθηκε ότι αυτός που δεν συμβαδίζει με την μία και μοναδική και πραγματική Επιστήμη είσαι εσύ.
Τώρα, η φανταστική Επιστήμη = η «επιστήμη» με την οποία συμβαδίζεις, λόγω των χρονολογικών ασυναρτησιών που εξέφραζε,
κοροϊδεύοντας τους ανθρώπους, ως ήταν φυσικό αυτοπαγιδεύθηκε, με συνέπεια τελικά να παραδεχθεί ενώπιον όλων των ανθρώπων ότι δεν ξέρει να χρονολογεί.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Σημαίνουν ότι η ίδια η «επιστήμη» πέταξε ανεπιστρεπτί στον κάλαθο των αχρήστων τις θεωρίες
που είχε εκφράσει περί παρέλευσης εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών.
Επίσης σημαίνουν ότι η ότι η ίδια η «επιστήμη» πέταξε ανεπιστρεπτί στον κάλαθο των αχρήστων και τις θεωρίες της,
περί μεγάλης έκρηξης, εξέλιξης και δεινόσαυρων, μιας και είχε συνδυάσει αυτές τις θεωρίες με την παρέλευση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών.
Το θλιβερό για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου είναι το κάτω συμπέρασμα:
Έχει τελειώσει η βασιλεία της «επιστήμης» και Δεν μπορεί πλέον να κοροϊδεύει τους ανθρώπους.
Παράθεση:
|
R-b-t3r: Τι κάθεστε και συζητάτε βρωμοτρολάκια; |
Καμία αντίρρηση:
Αγαπητέ R-b-t3r, όσο υποπίπτεις σε ακατάσχετο τρολάρισμα σπαμάροντας το πάγιο σκεπτικό ότι το αποκεκομμένο
από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του η «επιστήμη» έχουν σχέση με την Επιστήμη,
θα εισπράττεις την επιστημονικά τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία που απορρίπτει κάτι τέτοιο.
ρε παιδια να ρωτησω, πως μπορω να κανω upload εικονα που δεν ειναι στο διαδικτυο αλλα στον υπολογιστη? παω στα συνημμενα αρχεια αλλα απαιτει εικονες πολυ μικρου μεγεθους αποτι καταλαβα.
Παράθεση:
|
Τι αποδειξη θες για κατι που ειναι ηδη μπροστα σου? απο πανω μεχρι κατω φρακταλ εισαι, σωματικα και πνευματικα
|
2ον δεν απευθύνομαι σε σένα
3ον Η θεωρία πού πετάς στο άσχετο δεν μπορεί να είναι επιστημονική γιατί δεν είναι ούτε επιβεβαιωσιμη ούτε διαψευσιμη.
Δεν έχω τίποτα άλλο να σχολιάσω για την άποψη σου. Πάντως επιστημονικά τεκμηριωμένη ΔΕΝ είναι.....
Παράθεση:
|
1ον έχεις βάλει το κάρο μπροστά από το άλογο. Δεν υπάρχει απόδειξη ύπαρξης του θεού, οπότε είναι πολύ πρώιμο να μιλάς για το τι είναι.
2ον δεν απευθύνομαι σε σένα 3ον Η θεωρία πού πετάς στο άσχετο δεν μπορεί να είναι επιστημονική γιατί δεν είναι ούτε επιβεβαιωσιμη ούτε διαψευσιμη. Δεν έχω τίποτα άλλο να σχολιάσω για την άποψη σου. Πάντως επιστημονικά τεκμηριωμένη ΔΕΝ είναι..... |
3ον το εχω βιωσει εγω ο ιδιος αλλα δεν ειμαι μαθηματικος ωστε να ξερω τους τυπους να το αποδειξω
4ον υπαρχουν πολλοι επιστημονες και φιλοσοφοι παρολα αυτα που το υποστηριζουν αυτο
και 5ον, γιαυτο υπαρχουν τα ψυχεδελικα οσο και αν καποιοι απο σας σνομπαρουν τις ιδιοτητες τους
Παράθεση:
|
ρε παιδια να ρωτησω, πως μπορω να κανω upload εικονα που δεν ειναι στο διαδικτυο αλλα στον υπολογιστη? παω στα συνημμενα αρχεια αλλα απαιτει εικονες πολυ μικρου μεγεθους αποτι καταλαβα.
|

Τουλάχιστον παλιά δεν γίνονταν και δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε.
Παράθεση:
|
1ον αn ειχε αποδειχθει επιστημονικα τωρα θα ειχαμε λυσει το προβλημα αυτο, 2ον το οτι δεν εχει αποδειχθει ακομα δεν σημαινει οτι δεν θα μπορεσει στο μελλον,
3ον το εχω βιωσει εγω ο ιδιος αλλα δεν ειμαι μαθηματικος ωστε να ξερω τους τυπους να το αποδειξω 4ον υπαρχουν πολλοι επιστημονες και φιλοσοφοι παρολα αυτα που το υποστηριζουν αυτο και 5ον, γιαυτο υπαρχουν τα ψυχεδελικα οσο και αν καποιοι απο σας σνομπαρουν τις ιδιοτητες τους |
Το thread μιλά για την εξέλιξη των ειδών.
Υποτιθέμενες ιδιότητες, ενός υποτιθεμενου θεού είναι εκτός θέματος....
Παράθεση:
|
1ον έχεις βάλει το κάρο μπροστά από το άλογο. Δεν υπάρχει απόδειξη ύπαρξης του θεού, οπότε είναι πολύ πρώιμο να μιλάς για το τι είναι.
2ον δεν απευθύνομαι σε σένα 3ον Η θεωρία πού πετάς στο άσχετο δεν μπορεί να είναι επιστημονική γιατί δεν είναι ούτε επιβεβαιωσιμη ούτε διαψευσιμη. Δεν έχω τίποτα άλλο να σχολιάσω για την άποψη σου. Πάντως επιστημονικά τεκμηριωμένη ΔΕΝ είναι..... |